El CEG mira cap al solar de Penitents

ticiaLa ubicació de la nova seu del Club Excursionista de Gràcia (CEG) és un dels temes pendents d’aquesta legislatura tenint en compte que l’edifici on es troba actualment l’entitat ha quedat petit pel gran nombre de socis, molt proper al miler. Ara sembla haver-se obert una possibilitat -fins ara no hi hagut cap mena de proposta- en els terrenys del carrer Ticià ens els quals s’hi faran instal·lacions esportives en el marc de la compra per part del consistori barceloní del solar del Miniestadi.

Districte de Gràcia i Ajuntament seran els qui hauran de negociar perquè la ubicació de la nova seu del Club Excursionista de Gràcia pugui situar-se en els terrenys del carrer Ticià, a Penitents. No és que el CEG no vulgui quedar-se prop del centre de la Vila de Gràcia –des d’un bon principi l’entitat sap que només té opcions de construir les noves instal.lacions als barris nord–, però aquesta oportunitat és, de moment, la primera que se’ls hi presenta com una possibilitat viable, malgrat hores d’ara només sigui una idea embrionària que encara no s’ha desenvolupat ni s’ha començat a negociar.

La zona on està previst que s’hi construeixin instal.lacions esportives municipals seria idònia per al club gracienc ja que sumaria un plus al complex esportiu de Penitents, que actualment ja compta amb el Camp de l’Àliga on hi entrenen i competeixen una part dels equips de la base del Club Esportiu Europa.

En declaracions a aquest setmanari, Francesc Sanahuja, president del club, ha confirmat que des de l’entitat s’ha pensat en aquesta opció i que la plantejaran a l’administració per veure si es pot tirar endavant. “Per a nosaltres seria fantàstic tenir aquesta ubicació. A dia d’avui no s’ha valorat cap altre indret on puguem traslladar-nos”, afirma Sanahuja, que recorda que tots els partits polítics del Districte de Gràcia han donat ja suport a la iniciativa del canvi de seu.

, , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *