Els Lluïsos de Gràcia, guanyadors del premi ‘Jove proposa! fes teu l’Ateneu’

lluisosEl projecte Màgicus, festival de màgia jove de Barcelona dels Lluïsos de Gràcia ha estat guardonat amb el premi Jove proposa! fes teu l’Ateneu. Aquesta activitat ha nascut de la iniciativa d’un grup de joves de l’entitat de la plaça del Nord amb l’objectiu d’ajudar als joves mags a promocionar-se i també a apropar-se al món professional. L’activitat està prevista entre aquest desembre i el novembre de 2010.

El premi Jove proposa! fes teu l’Ateneu se celebra per segon any dins dels guardons que dóna la Federació d’Ateneus de Catalunya amb el suport de la Secretaria de Joventut. El guardó està dotat de 2.000 euros per tirar endavant el projecte.

, , , , ,

1 thought on “Els Lluïsos de Gràcia, guanyadors del premi ‘Jove proposa! fes teu l’Ateneu’

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *