Arriba el Torneig de Bàsquet Infantil del SaFa

L’Esportiu Claror i el Poliesportiu Marítim de Barcelona acullen demà i dimarts la setzena edició del Torneig de Bàsquet Infantil de Nadal. Es tracta d’una trobada de les joves promeses del bàsquet que compta amb la participació de vuit equips masculins i vuit femenins de categoria infantil, tant de l’àmbit català com de l’àmbit espanyol. Els partits de classificació es disputen en la jornada de demà i les fases finals es juguen dimarts a l’Esportiu Claror.

El director general de la Fundació Claror, Gabriel Domingo, explica que “aquest esdeveniment es va impulsar per tal que els jugadors del SaFa gaudissin de l’enriquidora experiència que significa no només jugar contra els millors sinó conviure durant uns dies amb nois i noies de la seva edat procedents d’arreu de l’Estat”.

A la categoria masculina s’enfrontaran el FC Barcelona, el DKV Joventut de Badalona, el València Bàsket, el Real Madrid, l’Iraurgi Saski Baloia, el CB Cornellà, el SaFa Claror A i el SaFa Claror B, mentre que en la categoria femenina es disputen el triomf l’Stadium Casablanca, el Femení Sant Adrià, el Ros Casares, el CBF Sarrià, l’Iraurgi Saski Baloia, el CB Cornellà, el SaFa Claror A i el SaFa Claror B.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *