L’Europa suma un nou empat, el sisè en vuit jornades

L’Europa ha sumat un nou empat en la visita al camp del cuer del grup 5 de Tercera, l’Olesa de Montserrat, amb un resultat final de 2 a 2. Es dóna la circumstància que aquest és el quart empat consecutiu i el sisè en vuit jornades, cosa que s’ha convertit en la principal preocupació de l’entrenador escapulat, Pedro Dólera. Un cop finalitzada la 22a jornada de lliga l’Europa continua mantenint la vuitena plaça, situat a sis punts de la quarta, que dóna accés al play off d’ascens a Segona B. La setmana que ve els graciencs rebran a l’estadi del Nou Sardenya la Pobla de Mafumet en un partit d’especial importància si tenim en compte que en les dues següents jornades s’enfrontarà a Santboià i L’Hospitalet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *