Lluïsos aparca les reformes per manca de finançament

p08f2Les dificultats econòmiques van centrar la darrera assemblea ordinària dels Lluïsos de Gràcia, celebrada dimecres, que va decidir aparcar el projecte de reforma integral del local. El problema, tal i com explica el president de l’entitat, Jordi Casassas, és que només s’ha aconseguit un dels dos milions d’euros necessaris per afrontar la primera fase del projecte, que havia d’aixecar un nou edifici. D’aquesta manera, tot i que s’havia engegat la tramitació de permisos i llicències, els Lluïsos es veuen obligats a postposar la reforma a l’espera d’un canvi en la dinàmica econòmica. De fet, la baixada el curs passat de les subvencions públiques que rep l’entitat, també ha convertit en insuficient la quota mensual que abonen els socis, que ja no servia per cobrir les despeses. És per aquest motiu que l’assemblea de dimecres també va aprovar, amb el 90% dels vots a favor, un increment extraordinari de 3,5 euros mensuals de la quota (de 13 a 16,5 euros).
L’aturada temporal de les obres del local permetrà noves mesures per millorar la situació econòmica. A partir d’aquest curs, les dues derrames extraordinàries anuals, de 13 euros cadascuna, que els socis abonaven per ajudar a finançar les reformes seran un extra afegit a l’increment de quotes. L’assemblea també va aprovar la creació d’una comissió econòmica de seguiment

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *