L’escola Bailèn tria L’Univers com a nom definitiu

En el marc de la festa de celebració del seu primer aniversari, l’escola Bailèn va tancar divendres el procés d’elecció del seu nom definitiu  amb la tria, per majoria, de la proposta L’Univers, que finalment es va imposar a Imagina i Trencadís.  El nom L’Univers evoca, segons els seus impulsors, la tradició humanista de l’escola lliure i el lliurepensament i té connotacions de curiositat i descobriment, d’imaginació i ciència. I és, a més a més,  un concepte plural i multicultural.  Amb l’elecció de L’Univers, el centre tanca un procés que es va engegar a mitjans de gener amb fins a 15 propostes de possibles noms, que es van reduir a 3 a la primera volta de les votacions. El següent pas serà iniciar els tràmits per a l’aprovació definitiva del nom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *