Les obres per restringir l’accés al Park Güell començaran al setembre

parkJa és oficial. La restricció  de l’accés a la zona monumental del Park Güell tira endavant, presentarà el nou sistema de control a l’abril i es començarà a fer al setembre per estar enllestida abans de finals d’any, tal i com va avançar la setmana passada l’Independent. Així ho va comunicar dilluns la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament, Imma Mayol, als veïns en la darrera trobada del pla comunitari de la Salut. A banda de concretar el sistema que ha de permetre limitar l’accés de visitants al parc fins a 7.000 al dia, durant el període 2010-2011 també hi ha previstes actuacions com l’adequació de la reixa perimetral, l’arranjament de camins interns i il·luminació, la millora del drenatge, la recuperació dels jardins d’Àustria o la incorporació d’àrees infantils en punts com el carrer Farigola. La inversió prevista per a aquest bienni és de 4,8 milions d’euros i el punt més polèmic és, sens dubte, el del tancament de la zona monumental. Una restricció de la qual, com va apuntar Mayol, quedaran exempts els veïns dels barris colindants al parc, però no els de la resta del districte. L’objectiu és controlar el nombre de visitants que van diàriament a la zona que “s’ha doblat en els últims 10 anys i ha donat lloc a un problema de massificació”, com apunta Mayol. El compromís de l’ajuntament és convocar una nova trobada, de cara a l’abril, per concretar ja el sistema que s’usarà per restringir l’accés al parc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *