Tres premis per a la comparsa de Carnaval del Cercle

carnaval 014Dissabte, després de la rua de Carnaval per la Vila, els més de 30  integrants de la comparsa Barcelona del Cercle ja s’havien fet amb el primer premi de la rua gracienca i amb el guardó a la originalitat. Però la llista de premis no va quedar aquí. Ahir a la tarda, a més a més, es va fer públic que la proposta del Cercle també ha obtingut  el premi a la millor comparsa de barri de la rua de Barcelona. A casa i a fora, doncs. La idea de reproduir la ciutat a través d’objectes reciclats ha aconseguit tots els reconeixements.

Foto: Josep Maria Contel

, , , , ,

1 thought on “Tres premis per a la comparsa de Carnaval del Cercle

  1. Ai mira! Si al final us heu dignat a parlar del Carnestoltes. Tractant-se com es tracta d’una celebració popular molt seguida crec, que us n’haurieu de fer més ressò, doncs encara no n’he pogut llegir cap menció a l’edició impresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *