La narcolsala, al parc sanitari Pere Virgili

perevirgili

La polèmica narcosala de Gràcia, després dels rumors que la situaven fa mesos a la Sedeta i últimament al centre de menors del carrer Larrard, ja té gairebé ubicació definitiva. El Parc Sanitari Pere Virgili és ara mateix la primera opció amb què treballa el Districte i, a més, compta amb el suport de la majoria de partits de l’oposició, cosa que fa treballar l’equip de govern amb la idea de fer l’anunci oficial abans de l’estiu. De fet, la previsió de l’Ajuntament, tal com va anunciar la regidora de Ciutat Vella, Itziar González, el passat desembre és tenir enllestides les narcosales de Gràcia, les Corts i Sant Martí aquest any, tot i que altres fonts municipals com el primer tinent d’alcalde, Carles Martí, ha arribat a matisar que els nous centres no seran operatius fins al 2012, després de les eleccions municipals.

El Districte, segons apunten fonts municipals, ha elegit el Parc Sanitari Pere Virgili i ha descartat altres opcions com el futur CAP Cibeles o el saturadíssim CAP Sant Antoni Maria Claret amb dos arguments irrenunciables: la narcosala de Gràcia ha d’estar lluny d’escoles i en centres de salut mental. Els terminis de construcció del nou CAP Cibeles, que no treuran pes al CAP Sant Antoni fins al 2011, també han estat claus en la decisió. D’altra banda, les pluges han endarrerit la finalització de les obres al parc sanitari que s’havien d’acabar a mitjans de febrer. Les ecales mecàniques i l’accés en cotxe de de l’avinguda Vallcarca s’enllestiran a curt termini.

, , , ,

3 thoughts on “La narcolsala, al parc sanitari Pere Virgili

  1. Sí, suposo que és una fantàstica idea, així posen dos marcosales al mateix entorn (prop hi ha la de la Vall d’Hebron). A més així equilibren els serveis entre els barris nord i la vila deluxe, equipaments que es sumen en espai a altres de gran valor pels veïns, com ara les comissaries de mossos d’esquadra i guàrdia urbana, el punt verd,… i s’estalvien fer un centre cívic, poliesportius o altres que puguin dinamitzar el barri de Vallcarca-Penitents.

  2. Es absurdo poner dos narcosalas juntas, Vall d’Ebron y está.

    Además frente hay un colegio (Pare Poveda).

    En el sur del distrito no hay ninguna y es donde por justicia se tiene que poner.

  3. Tinc la impressió que ens volen fer fora del barri per interessos inmobiliaris, soc educador social i el fet de possar un centre de menors al carrer larrard es una auténtica bojeria, el perfil del menor que hi viurà es consumidor de disolvent i amb múltiples causes judicials pendents, per aquest carrer i circulen cada dia milers de turistes, a més hi ha quatre escoles a la vora, això no acabarà bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *