El pregó de Pius Alibek, el primer tast de Sant Medir

La festa de Sant Medir, que celebrarà el seu dia gran el proper 3 de març, servirà el seu particular aperitiu demà, diumenge 21 de febrer, a la plaça de la Vila de Gràcia, on tindrà lloc la festa del pregó amb Pius Alibek com a protagonista. La festa engegarà a les 11 del matí amb uns dels protagonistes de la celebració: els cavalls. Durant el matí, els més petits podran muntar a cavall i participar en diferents tallers de manualitats. A les 12 h, serà hora per a l’actuació del grup de percussió Kabum i la dels bastoners de Gràcia. I, finalment, a les 13 h, està prevista la lectura del pregó de Pius Alibek, filòleg i propietari del restaurant Mesopotàmia del carrer Verdi. Dimecres 3 de març, les diferents colles sortiran al carrer per distribuir el quilos i quilos de caramels que, aquest any, seran de marca diferent.

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *