L’Europa aconsegueix un empat ‘in extremis’ contra el Prat (1 a 1)

L’Europa ha sumat un punt in extremis en el darrer minut del partit que s’ha disputat aquest migdia al camp del Prat, tercer classificat de la lliga. Padilla ha estat l’encarregat d’igualar l’enfrontament en el minut 3 del temps afegit amb un xut des de la frontal de l’àrea ajustat al pal. D’aquesta manera els escapulats s’han assegurat continuar amb les mateixes opcions que abans de disputar-se aquesta jornada  ja que es dóna la circumstància que tots els seus rivals directes (Santboià, Cornellà, Manlleu, Balaguer i Prat) també han empatat els seus respectius partits. Els de Pedro Dólera segueixen a cinc punts de la zona de promoció d’ascens a Segona B, ocupant la setena posició i sumant 40 punts a manca de 12 jornades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *