L’Europa aprofita les ensopegades de Prat, Manlleu i Cornellà i se situa a dos punts del play off

L’Europa, que aquest migdia ha guanyat el seu enfrontament davant del Vilanova l’estadi del Nou Sardenya (2 a 1), s’ha beneficiat de les esnsopegades dels seus tres rivals més directes: Prat, Manlleu i Cornellà. Els del Prat només han sumat un punt en la visita al camp del cuer, l’Olesa de Montserrat (0 a 0). Per la seva banda, el Cornellà també ha empatat (0 a 0) a casa davant del Llagostera. En un dels duels més directes de la zona alta de la classificació, el Manlleu – Santboià, els del Baix Llobregat -que són tercers- s’han endut els tres punts. D’aquesta manera els escapulats han escalat dues posicions aquesta jornada i s’han situat cinquens a dos punts del quart, que és el Prat. Una victòria en la propera jornada -que es disputarà dimecres- davant del Cassà pot deixar molt ben situats els de la Vila ja que coincidirà amb enfrontaments directes entre Cornellà i Manlleu i L’Hospitalet i Santboià. El Prat rebrà la Pobla de Mafumet, un equip que està en plena lluita per deixar enrere les posicions de descens.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *