Lesseps donarà més ús a l’amfiteatre i solucionarà deficiències urbanístiques

p1f1Queixes en forma de cartells, cartes al regidor i decàlegs de deficiències. Des de la inauguració de la renovada plaça Lesseps, els veïns no han deixat de fer sentir el seu descontent per algunes de les tares del nou disseny. El Districte afronta ara una nova etapa de solucions provisionals, com la senyalització del desnivell de darrera la boca de metro de l’espai central o la promoció d’activitats a l’amfiteatre, pràcticament inèdit.

El Districte ha començat a treballar en petites solucions -encara que sigui amb caràcter provisional- per arranjar alguns dels problemes que des de la data d’inauguració de la plaça -la Setmana Santa de l’any passat- i de forma reiterada l’Associcació de Veïns i Comerciants de Lesseps ha posat sobre la taula.
Una de les tares de solució més urgent és, sense dubte, el desnivell ocult rere la boca de metro que ja ha provocat una llarga llista d’accidents i diverses denúncies. Si la primera intervenció municipal va ser instal·lar-hi una sèrie de pilones per tal d’alertar els vianants de la presència del graó, a curt termini ja està prevista la col·locació d’una barana d’acer inoxidable just a sobre del desnivell tal i com va confirmar el regidor, Guillem Espriu, al president de l’Associació de Veïns, Josep Maria Flotats, la setmana passada durant un itinerari guiat per algunes de les deficiències més notòries de la nova Lesseps. A partir d’aquí, caldrà veure les solucions definitives un cop enllestides les obres de la Línia 9.
Una altra de les denúncies recurrents és la infrautilització tant de l’amfiteatre -on no es van ni celebrar els actes nadalencs- i les quatre pistes de petanca. En aquest sentit, s’ha acordat un pla d’acció conjunt entre la biblioteca Jaume Fuster, l’escola Rius i Taulet -recentment reubicada a la plaça-, la mateixa associació de veïns, el Districte i d’altres entitats de la zona per tal de poder garantir una programació regular d’activitats a l’escenari

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *