Dues de les triomfadores de Cannes, al CineAmbigú d’abril

Els cinemes Verdi Park oferiran aquest mes, en el marc del cicle CineAmbigú, dues de les pel·lícules premiades al festival de Cannes: Samson and Delilah de Warwich Thorton i Politist, Adjectiv de Corneliu Porumboiu. La primera, que descriu la lluita per la supervivència de Samson i Delilah, dos adolescents d’una comunitat aborigen del desert del centre d’Austràlia, es projectarà el proper dimarts 6 d’abril. Aquesta història d’amor que oscil·la entre la ficció i el documental, que suposa el debut a la direcció de Warwick Thornton,  es va emportar la Càmera d’Or del festival de Cannes i ha arrasat amb els premis de l’Acadèmia Australiana de Cinema. D’altra banda, el film Politist, Adjectiv, que es podrà veure als Verdi Park el proper 13 d’abril, relata la història d’un jove policia que atravessa una crisi personal quan es veu arrossegat a detenir un aolescent sospitós de vendre droga. A més a més, durant aquest mes també es projectaran títols com Ein Freund von mir que protagonitza Daniel Brühl o la producció anglesa All tomorrow’s parties.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *