Les Pitiüses arriben a Gràcia amb el documental ‘La sal de Formentera’

Un documental sobre la importància de les salines en el teixit social i econòmic de la petita illa de Formentera donarà demà el tret de sortida a la cinquena diada de les Pitiüses a Gràcia. La sal de Formentera, que es presentarà a la seu del Districte a dos qurts de vuit del vespre, és un reflex de la relació dels habitants de l’illa amb la producció de sal, des de l’època antiga, quan el turisme no tenia tant de pes en la seva economia, fins a l’actualitat. El relat històric narra la transformació i evolució de l’activitat salinera fins al seu tancament definitiu el 1985, així com la importància medioambiental de les salines i el seu actual abandonament. A partir de la presentació d’aquest treball, la cultura d’Eivissa i Formentera continuarà present a la Vila amb diferents actes festius fins al proper dissabte.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *