L’Europa s’allunya de la quarta plaça i es prepara per una autèntica final dimecres a Cornellà

L’equip escapulat va sumar ahir tan sols un punt en la visita del Llagostera a l’estadi del Nou Sardenya (1 a 1) i s’allunya d’aquesta manera de la quarta plaça que li donaria dret a disputar la promoció d’ascens. El nou objectiu del conjunt de Pedro Dólera, que hem de recordar que a principi de temporada era la permanència, passa ara per sumar 13 o 15 punts dels 15 que queden en joc i esperar la davallada del Prat, que hores d’ara està a set punts. Així, l’Europa s’ho juga tot per continuar amb opcions dimecres al camp del Cornellà, rival directe, en un partit que en cas de victòria gracienca suposaria situar-se a la cinquena posició a l’espera que el Prat punxi contra L’Hospitalet líder, també en la jornada que es jugarà entre setmana. En les previsions més optimistes, en cas que Europa guanyés i Prat perdés, els escapulats es plantarien a falta de quatre jornades a quatre punts del somni.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *