Els Mossos guardonen Josep Maria Contel per la seva tasca a Festa Major

josep maria contelEl cos de Mossos d’Esquadra reconeix avui, en el marc de l’acte central del Dia de les Esquadres a l’Auditori de Barcelona, la tasca de Josep Maria Contel amb un guardó que en destaca “la participació i col·laboració continuada en l’intercanvi d’informació, en la participació de l’elaboració de dispositius de seguretat de gran complexitat com la Festa Major de Gràcia”. Contel rep la medalla de bronze amb distintiu blau “per haver realitzat amb risc o perill personal actuacions de reconegut valor i que aporten prestigi al cos”. En total, es lliuren fins a127 medalles al mèrit policial que reconeixen l’entrega d’efectius de mossos d’esquadra i d’altres cossos policials, membres de la judicatura i la fiscalia, i ciutadans anònims.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *