El monòlit a Fabra ja té lloc a Lesseps

lessepsTancat el procés de debat sobre quina havia de ser la ubicació del monòlit en homenatge a Pompeu Fabra que es va retirar de Lesseps quan es van engegar les obres de reforma, ja s’ha decidit no només que el monument tornarà a la plaça, sinó també que ho farà a curt termini -si és possible abans de l’estiu- i que es reubicarà a la part inferior. Concretament, després de la conversa amb les associacions de veïns de la zona, el Club Excursionista de Gràcia i el Taller d’Història; es va optar per ubicar el monòlit a l’espai amb herba que queda just al costat de la boca de metro. A més, aquesta reunió també va servir per decidir que s’instal·larà una placa commemorativa al barri de la Salut per recordar el lloc on va néixer Fabra (a l’avinguda Mare de Déu de la Salut).
D’altra banda, per trencar amb el color gris imperant a la nova plaça, els veïns han convocat, aquest dissabte a partir de les 11 del matí, la festa de la Primavera, que es marca l’objectiu d’omplir de flors Lesseps Una iniciativa que compta amb el suport de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament i que, durant tot el matí de dissabte, programarà diferents tallers vinculats a la sostenibilitat i a la vida a la plaça.

, , , ,

1 thought on “El monòlit a Fabra ja té lloc a Lesseps

  1. ¿ Algú sap si hi ha alguna data prevista per a la col·locació de la “placa commemorativa al barri de la Salut per recordar el lloc on va néixer Fabra (a l’avinguda Mare de Déu de la Salut)”?

    Moltes gràcies i bones vacances!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *