La consulta per la Diagonal s’explicarà als cinc barris graciencs

S’acosta la data del referèndum per la nova Diagonal i, durant els propers dies, tindran lloc als cinc barris del Districte sessions informatives per donar tots els detalls tant del projecte de remodelaciócom del procés de consulta. Obrirà el foc el barri de la Salut, on la trobada està prevista per al proper 26 d’abril a les 19 h a l’Hospital de l’Esperança. El següent punt d’informació serà el barri de la Vila, on la sessió està prevista per a dimarts 27 a les 19 h a la biblioteca Jaume Fuster. La xerrada del Camp d’en Grassot-Gràcia nova s’ha fixat el 28 d’abril a les 19 h a la Sedeta i la del Coll, el 29 al centre cívic. Tancarà la ronda, la xerrada a Vallcarca i Penitents, dilluns 3 de maig al Casal d’Avis de Penitents.


, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *