Un Europa en terra de ningú perd el segon partit consecutiu al Nou Sardenya

Sense poder lluitar per accedir a la zona d’ascens i amb les posicions de perill ben allunyades, l’Europa va perdre el segon partit consecutiu al Nou Sardenya davant del Manlleu (3 a 1). Després despenjar-se del tren de la quarta posició i quan tan sols falten dues jornades per acabar la lliga, els escapulats no van saber aprofitar el gol de penal i la superioritat numèrica de la qual van gaudir des de la mitja hora de la primera part. De fet, el Manlleu va marxar als vestidor a la mitja part havent ja empatat el partit i durant la segona va ser més directe que els graciencs i va protagonitzar bones arribades malgrat jugar amb un home menys. Finalment, els visitants es van endur la victòria i han deixat l’Europa a la vuitena plaça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *