L’Almeria Teatre impulsa les lectures musicals dramatitzades

f57825Després de l’èxit de Next to normal, que va comptar amb la interpretació d’Àngels Gonyalons, l’Almeria Teatre vol continuar en la línia d’impulsar les lectures musicals dramatitzades i de cara a dilluns programa Romance, romance, una adaptació de La típica Historia de Amor  de Harman y Herrmann. David Pintó ha adaptat i dirigeix aquesta proposta, que interpretaran Jordi Vidal i Laia Piró i que comptarà amb l’acompanyament al piano de Xavier Torras. La voluntat de l’Almeria és poder programar una lectura musical cada mes per tal de fomentar un tipus de representació poc freqüent a les sales barcelonines i per proposar una mirada diferent a textos molt coneguts, com Next to normal, o menys habituals, com la proposta d’aquest dilluns.

, , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *