L’opció C en la consulta per la Diagonal va obtenir el 81,1 per cent dels vots de Gràcia

Gràcia és, juntament amb l’Eixample, el tercer districte de la ciutat amb una proporció més alta de vots per a l’opció C, és a dir la de rebuig a les dues propostes de reforma de la Diagonal. Segons les dades que ha fet públiques avui l’Ajuntament, el 81,1 per cent dels graciencs va votar per aquesta opció, mentre que el 12,1 per cent ho va fer per l’opció A (bulevard)  i el 6,8 restant per la B (rambla). El districte amb més predomini de la C és Sarria- Sant Gervasi (88,6 per cent), seguit de les Corts (83,7 per cent). Quant a barris, la Salut és el punt gracienc on es va mobilitzar més gent (prop del 18 per cent) i és també la zona amb més domini de l’opció de rebuig (el 85,2 per cent). La Vila, en canvi, és el barri on l’opció A va obtenir més suports (el 14, 5 per cent) i la C va quedar més baixa, tot i l’àmplia diferència, amb el 78 per cent dels suports.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *