Veïns del Park Güell demanen un pla integral nou per a la zona

Aplaçada per falta de consens la intenció municipal de tancar la zona monumental del Park Güell, la recent constituïda Associació de Veïns de la Salut ha emès aquesta setmana un comunicat en el que demana una revisió de les línies d’actuació presentades fins ara a la zona i remarca la necessitat de confeccionar un nou pla integral d’actuació que, aquest cop, compti amb el consens veïnal i polític necessari per tirar endavant.  En el comunicat, denuncien el seu malestar per la manera com s’ha procedit  a l’hora de fer pública la decisió de la marxa enrere en el pla de tancament. A més, lamenten la “degradació que pateix el parc i que ha incrementat en els darrers mesos fruit d’aquesta situació provisional”. A banda de la manca de manteniment, denuncien el “sobtat” increment de venedors ambulants i la necessitat de regular l’activitat dels músics a l’interior del recinte, així com també d’abolir “les festes privades que també contaminen acústicament l’entorn residencial i malmeten clarament el dret del veïns al descans nocturn”. En aquesta línia també consideren urgent que es replantegin els fluxos de turistes que arriben al parc amb taxis i bus turístic per tal de rebaixar l’impacte dels visitants al barri.

, , , , ,

1 thought on “Veïns del Park Güell demanen un pla integral nou per a la zona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *