Espais a l’escola Jujol per al Patronat Domènech

La comunitat escolar del Patronat Domènech encara l’últim mes a l’antic edifici i ja té lligats pràcticament tots els serrells del seu exili a la Pirineus de Can Baró. L’escola Josep Maria Jujol els cedirà un espai per a tot el proper curs per a extraescolars i servei de guarderia. El Districte també els cedeix l’espai Memory una hora al dia per a l’estudi assistit. Quant al transport, ja està confirmat que un servei d’autocars sortirà cada dia dels Jardinets de Gràcia en direcció a Horta, però també s’està negociant que un altre autocar faci el mateix recorregut des de la rambla del Prat. L’escola acabarà el curs amb normalitat i entre el dies 23 i 30 de juny acabarà d’empaquetar tot el material per deixar pas a l’enderrocament de l’antic edifici

, , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *