La situació de la dona arreu del món, a debat a La Fontana

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) analitza avui la situació de la dona en diferents països en una xerrada-col·loqui prevista per a dos quart de set de la tarda  a l’Espai Jove La Fontana. En un moment en què debats com el de l’ús de la burca o l’equiperació laboral estan  molt presents en el nostre dia a dia, el CJB convida set dones de diferents procedències (Amèrica del Sud, Àfrica, Pakistan, Rússia i Xina) perquè parlin de la situacions que viuen als seus països i de com veuen la realitat catalana.  Aquesta xerrada s’emmarca en un dels eixos de treball del Consell per a aquest 2010, l’objectiu del qual és aconseguir una ciutat més sostenible ecològicament, econòmicament i humanament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *