Homenatge a Mariona Masgrau a la sala Beckett

La sala Backett ret homenatge aquest vespre a Mariona Masgrau, fundadora del Teatre Malic l’any 1984 juntament amb Eugenio Navarro i Toni Rumbau, i membre de la companyia La Fanfarra. Masgrau va dedicar la seva vida al teatre de putxinel·lis i,  el 1993, va engegar la seva carrera en solitari amb espectacles que tractaven d’una manera o altra el tema de la dona: Mangalena, Constantina, Sophia, La Capsa de Joguines, De tant que t’estimo i El Despertar de les Passions. La festa d’avui, a partir de dos quarts de nou del vespre, vol recordar la figura d’aquesta artista, desapareguda el 2007, amb una evocació del que van ser les festes del Teatre Malic (1984-2002).

, , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *