Les festes alternatives es tornaran a ubicar a la plaça del Raspall

Després dels anys de canvis constants d’escenari, les festes alternatives repetiran enguany ubicació a la plaça del Raspall. A falta només de tancar alguns serrells per a l’acord final, la Comissió de Festes Populars i el Districte veuen bé que la programació de les alternatives es torni a ubicar en l’antic espai de la festa gitana, com ja es va fer l’any passat, després de passar pel carrer Còrsega (2007) i la plaça del Poble Romaní -en dues ocasions (2006 i 2008), d’on van haver-se de retirar per la instal·lació dels mòduls provisionals de l’escola Univers (l’antic CEIP Bailèn), que es mantenen a la plaça.
Si tot segueix el curs previst, aquest serà, doncs, el primer any que les festes alternatives repetiran escenari després que, el 2005, haguessin de deixar la plaça del Diamant, on s’havien celebrat històricament. Les negociacions amb el Districte, que s’han tancat en dues reunions -l’última dimecres-, estan pendents d’alguns serrells que tenen a veure amb els punts de llum o la infraestructura necessària per fer festa. “La nostra idea és quedar-nos a Raspall”, va apuntar dijous un portaveu de la CFP.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *