L’infantil de l’Europa es proclama campió del primer Memorial Juanma Cabanas

L’equip infantil de l’Europa ha sigut el protagonista del cap de setmana escapulat deixant a casa el trofeu del primer Memorial Juanma Cabanas, en record al soci europeista i membre del Caliu Gracienc mort aquesta mateixa temporada. Els jugadors graciencs van sorprendre a tothom vencent a les semifinals al Barça per 3 a 1. A la final es van veure les cares Europa i Espanyol en un  partit igualat on els escapulats van fer bo un gol al minut 41 de la primera part que es convertiria en el marcador definitiu de l’enfrontament. El Mercantil també va guanyar al Barça en el partit pel tercer i quart lloc, en aquest cas, a la tanda de penals després d’un empat a 1.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *