Les boques de recollida pneumàtica s’adapten a la fracció orgànica

Un cop acabada, després de diversos endarreriments per la coincidència amb festes i problemes al subsòl, la connexió de les boques de buidatge fix de la recollida pneumàtica d’escombraries del tram de dalt del carrer Gran de Gràcia a la central de Lesseps, arriba el torn de reformar les boques de buidatge mòbil, és a dir les es buiden amb un camió. L’Ajuntament ja ha anunciat la remodelació d’aquestes boques per adaptar-les a la recollida selectiva de brossa orgànica. De forma provisional, mentre no es completen els treballs, es col·locaran contenidors annexos a les boques afectades. Aquesta reforma es farà a les boques del carrer Gran entre Santa Rosa i els Jardinets, la rambla del Prat i la Travessera de Gràcia en el tram comprès entre els carrers Sant Cristòfol i Gran de Gràcia.

1 thought on “Les boques de recollida pneumàtica s’adapten a la fracció orgànica

  1. Aquesta nit he tingut un atac de citenmaros amb publicitat molt gran. Tots els missatges diuen el mateix: Un de les accions principals e9s actualitzar els altres amb les reflexions que fas; el que me9s m’agrada del que escrius sf3n els detalls i algunes de les informacions que sf3n realment manejables i fatils,aixed que et dono les gre0cies per aquesta tasca tan gran i notable (One of the main thing is to update the others with the current situations and with the circumstances,the main thing i like about your post is the details and some of the information which is really handy and useful for me and also for the people too,so i will say thanks for sharing such a great and remarkable post).Aprofito per actualitzar una mica l’entrada: planteja una mica generar les comunitats en autosuficients -que no pas aute0rtiques, ja que el comere7 exterior no este0 pas prohibit sinf3 que s’intenta que no sigui necessari-. Sf3n un complement molt valuf3s a la moguda del decreixement.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *