Presenten 8.049 firmes a l’alcalde per un Park Güell obert i segur

Després de tres mesos esperant -sense èxit- una trobada amb l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, la Coordinadora d’Entitats del Park Güell s’ha decidit a fer un pas més en les seves reivindicacions i ha presentat un total de 8.049 signatures a l’Ajuntament amb la voluntat de mantenir “un parc segur, lliure i gratuït”. Demanen que els projectes de revitalització que s’impulsin a la zona comptin amb el suport veïnal i per això, juntament amb les signatures, també han lliurat una carta on reiteren la seva voluntat d’aconseguir una cita amb l’alcalde per exposar-li la situació del parc i les línies d’actuació que consideren més convenients i evitar, d’aquesta manera,  un nova proposta que avanci “sense la intervenció veïnal” com els polèmics torns.

, , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *