L’Europa organitza una gran revetlla per dir adéu a l’actual gespa del Nou Sardenya

El proper 10 de juliol l’estadi del Nou Sardenya acollirà una de les celebracions més originals que s’hagin fet mai a la Vila: una revetlla de comiat de la gespa artificial que es canviarà durant el propers dos mesos. La trobada començarà amb un sopar de germanor a dos quart de deu del vespre i continuarà amb un lliurament de premis. Cap a les dotze es disputarà un partit de mitjanit per acomiadar-se de la gespa artificial escapulada i, des d’aleshores, fins les dues de la matinada hi haurà música per ballar. Després d’aquest darrers instants sobre l’actual terreny de joc es donarà pas a l’inici de les obres, a partir del 12 de juliol, que permetran millorar l’estat del camp, cosa que tant tècnics com jugadors han agraït en les darreres setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *