La plaça de la Vila terroritza Gràcia

Sota làmpades de casa encantada, personatges fantàstics cobraran vida al voltant d’una foguera. Ratpenats, aranyes, fantasmes, bruixes i, a un costat, un estranya criatura que comença a despertar des d’un llit de laboratori. Tot un conte de terror que transcorrerà capítol a capítol a la plaça de la Vila de Gràcia, l’espai que gestionen els Castellers. Una curiositat: al conjunt de la plaça s’hi han mig amagat elements que recorden els guarnits d’altres anys. Des de bruixes amb càpsules de cafè fins al gat germà de l’Azrael que descansava vigilant els barrufets fa dos anys. Com a acte destacat, òbviament, hi ha la diada castellera. Aquest any fora del que són els límits oficials de la festa, el 22 d’agost. La diada comptarà, a més d’amb la colla local -en plena forma després d’una pretemporada plena de rècords- amb els Xicots de Vilafranca i els Xiquets de Tarragona. En el pla musical, destaca l’homenatge al Gato amb la rumba d’Ai ai ai i Dijous Paella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *