Una nova batuda contra el ‘top-manta’ al Park Güell se salda amb 30 denúncies

La presència de venedors ambulant és una problemàtica cada cop més visible al Park Güell, sobretot en temporada alta, és a dir, durant els mesos d’estiu. És per aquest motiu que la Guàrdia Urbana va realitzar ahir la segona batuda en el que portem d’agost per tal de controlar el top-manta. El resultat: 30 denúncies -26 per venda ambulant i quatre més per utilitzar instruments de percussió o amplificació en actuacions musicals. Els agents van decomissar 1.519 objectes, la majoria de bijuteria (1.214), però també ventalls (200), mocadors (15), xiulets (14),…Setze dels detinguts s’han traslladat a dependències del cos nacional de policia per presumpta infracció a la llei d’estrangeria. L’operació va tenir lloc a les quatre de la tarda, minuts després que es retiressin els venedors de bosses. D’altres també van ser prou ràpids per fugir en qüestió de segons quan es va alertar de la presència policial.

, , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *