Mor Ricard Pinet, ànima de Sant Medir i puntal de Gràcia

pinetokL’expresident de la Federació de Colles de Sant Medir, històric animador de rallies i cursos de motocross i ànima veïnal de Gràcia, Ricard Pinet, ha mort aquesta tarda després d’una llarga malaltia a l’edat de 79 anys. El veterà dirigent, que des de la seva entranyable joieria del carrer Gran amb Carolines havia dedicat dècades d’entrega a les més variades aficions, encara presidia actualment la colla La Gardènia de Sant Medir i l’any passat va rebre un sentit homenatge dels motoclubs de Catalunya en un reconeixement que es va traduir en una publicació de col·leccionista amb fotos històriques. Pinet va dedicar-se des de molt jove a la política des de postulats conservadors que van anar evolucionant cap al nacionalisme moderat amb els anys. Però si en alguna cosa va destacar en els últims temps va ser en la seva fama veïnal: per la seva botiga hi passava tothom ja que també rellogava algunes places de pàrquing. L’enterrament se celebrarà aquest dimecres.  Podeu enviar els vostres missatges de condol a L’Independent per a les pàgines especials que estem preparant per al proper divendres 4 de setembre: independent@debarris.com

Fotografia: todotrial.com

, , , , , ,

2 thoughts on “Mor Ricard Pinet, ànima de Sant Medir i puntal de Gràcia

  1. Ni el barri ni el món del trial, seran el mateix sense tu. Molta força i molt ànim per a la teva dona i els teus familiars.

  2. Molts anys compartirem els Sant Medir desde la “cera d´enfront” a SARRIA,però el mateix sentiment per la festa.
    El Josep María, el meu home, ja tindrá amb qui xerrar quant os retrobeu allá on sia….
    Segur que ja ho esteu fent… Teníeu el mateix nexa que estimabeu:SANT MEDIR
    Una forta abraçada per la familia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *