Alberto Amman i Leonor Watling presenten ‘Lope’ als Verdi Park

lopeEls cinemes Verdi Park han estat l’escenari de presentació de Lope, un film que mostra els anys de joventut i els inicis literaris del dramaturg espanyol Félix Lope de Vega. Dirigida pel brasiler Andrucha Waddington i ambientada en el Madrid del segle XVI, la pel·lícula descobreix la persona que s’amaga darrera el dramaturg més prolífic de la literatura espanyola: un jove enamorat, amb una vida amorosa intensa, que revoluciona el món de les lletres quan descobreix que la seva passió és crear móns imaginaris a través del teatre. L’encarregat d’encarnar el jove dramaturg és l’actor Alberto Amman, conegut per Celda 211. Un elenc que es complementa amb dos dels grans noms femenins del cinema espanyol, Pilar López de Ayala i Leonor Watling, i noms com el de  Luis Tosar i el del català Jordi Dauder. Lope s’estrena aquest divendres 3 de setembre als cinemes Verdi Park.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *