El CN Catalunya, obligat a jugar la lliga com a local a la piscina Sant Jordi

p14f3L’equip de waterpolo del Club Natació Catalunya no podrà gaudir del retorn a la Divisió d’Honor a les instal.lacions de Can Toda. Malgrat la reforma de la piscina central, que es va inaugurar el febrer de l’any passat, aquesta no compleix amb la normativa de la federació espanyola de natació, que obliga els clubs a disputar els enfrontaments en piscines olímpiques. D’aquesta manera, Gràcia no acollirà cap partit de lliga i l’entitat ja ha arribat a un acord per competir com a local a la piscina Sant Jordi.

El retorn a la Divisió d’Honor del CN Catalunya no serà del tot dolç. La normativa de la federació espanyola ha determinat que tots els equips de la màxima categoria del waterpolo estatal han de disputar els partits en piscines que tinguin les mides olímpiques reglamentàries. Així, el 30 d’octubre l’històric conjunt del waterpolo català protagonitzarà la resurrecció a la competició d’alt nivell lluny de les instal·lacions gracienques. El club ja ha fet les gestions necessàries per tal d’assegurar-se un emplaçament fix, que aquesta temporada serà la piscina Sant Jordi, del carrer París de Barcelona. De fet, el conjunt ja està acostumat a l’exili ja que durant els cinc anys que van durar els treballs de rehabilitació de la piscina de Can Toda els partits com local els jugava a d’altres instal·lacions esportives.

Aquest fet també canviarà els plans d’entrenament. Per decisió tècnica, dos dels cinc dies de la setmana es farà la preparació en altres piscines per tal que els jugadors s’adaptin més ràpidament a les mesures reglamentàries. En l’àmbit esportiu, l’equip ha incorporat un nou jugador procedent del Sant Andreu, Xavi Bisquets, que arriba com a reforç d’una plantilla que afronta amb ganes el repte més gran del club d’aquesta darrera dècada. José Montero, entrenador del Catalunya, ja va convocar els jugadors fa dues setmanes per començar la pretemporada.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *