CIU denuncia la falta d’atenció que han rebut els afectats pel Pla Farigola-Vallcarca per part del Districte

 El Grup Municipal de CIU considera que els afectats pel pla urbanístic de millora del carrer Farigola i els seus entorns no han rebut l’atenció que es mereixien per part del govern municipal. Segons Francina Vila, regidora del Grup Municipal de CIU adscrita a Gràcia, “el govern municipal i concretament, el govern del Districte de Gràcia no ha estat a l’alçada de les circumstàncies”.
 
Fa pocs dies que el Taller Brascar ubicat al núm. 24 de carrer Farigola va ser enderrocat. La formació política denuncia que Bagur SA, l’empresa municipal responsable de gestionar les expropiacions, s’havia compromès amb el llogater del local a no enderrocar fins a l’últim moment. A parer de Vila “no té sentit  l’enderroc si encara no hi ha la llicència atorgada per a la futura construcció. L’administració no ha respectat els acords que tenia en el llogater que realitzava l’activitat econòmica.”
 
Per aquest motiu el Grup Municipal de CIU ha presentat una pregunta dirigida a l’alcalde per conèixer per quins motius i amb quins criteris s’ha produït l’enderroc i quines gestions s’han fet per reallotjar l’activitat que realitzava Tallers Brascar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *