Manifestació contra el tancament parcial de l’Esperança

L’Assemblea de Drets Socials de Gràcia ha convocat una manifestació aquesta tarda, a les 19 h, per protestar contra el tancament del servei d’urgències de nit a l’Hospital de l’Esperança, aprovat ara fa una setmana pel Consorci de Salut de Barcelona. Tot i que es mantindrà el servei de 8 a 22 h de dilluns a diumenge, personal i indignats exigeixen urgències les 24 h. La manifestació en contra de les retallades que pateix la salut des de fa uns mesos sortirà des del centre gracienc en direcció a la Travessera de Dalt, on es preveu una acampada. L’ASD també ha fet una crida perquè tothom vagi a urgències el primer dia que es suprimeixen les de la nit, l’1 d’agost, a les 19 h perquè no puguin acabar el servei a les 20h, tal i com està previst.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *