El PP demana prohibir les festes alternatives

El president del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha tornat un cop més a la càrrega contra els moviments socials de Gràcia demanant a Xavier Trias que prohibeixi les tradicionals festes alternatives que es programen per Festa Major des de fa més de trenta anys. Fernández Díaz ha demanat “un canvi d’actitud del govern municipal” i no doni els permisos a unes festes que enguany es faran a la plaça del Raspall, com des de fa dos anys i que tindran com a principals apostes els concerts dels Catarres i d’Alerta. Segons el PP, les festes alternatives són un nou de col·lectius okupes i es converteixen en una “barra lliure d’infraccions de les ordenances” en què s’acaba tractant els veïns com “l’últim mono de les festes”. La Fundació Festa Major i el Districte pacta cada any amb els col·lectius alternatius el control de les festes alternatives, els responsables de les quals ofereixen els seu propi sistema de seguretat per foragitar la venda ambulant.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *