El tall dels dos carrils descendents de Via Augusta, a punt

Aquest dimarts s’inicia una nova fase de les obres per remodelar l’estació de Gràcia dels Ferrocarrils de la Generalitat, a la plaça Gal·la Placídia que suposarà una afectació viària que obligarà a ocupar els dos carrils descendents de Via Augusta entre Marià Cubí i Travessera de Gràcia. El tall total de trànsit, que ha estat advertit des de la setmana passada amb cartells taronges i senyals al terra (foto), obligarà a desviar els vehicles des de l’avinguda Príncep d’Astúries pel carrer Madrazo, Balmes i Travessera, on els vehicles podran tornar a enllaçar amb Via Augusta. En sentit nord es mantindran els dos carrils actuals; n’hi havia tres però a mitjan juliol els primers treballs de superfície de plaça van obligar a reduir-los. En la segona part de la reforma es contsruirà un mur de morter per a la contenció de terres i també s’enllestirà l’ampliació de les escales fixes i les andanes interiors, hi haurà més escales mecàniques, tres ascensors i una nova sortida d’emergència a l’extrem mar de l’estació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *