Detingut amb tres quilos d’haixix en una maleta al Park Güell

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que estava fent tasques de vigilància de l’espai públic i de prevenció de la delinqüència pels voltants del Parc Güell va interceptar divendres un individu que portava una maleta amb 3 quilos de haixís, segons informa en un comunicat l’Ajuntament de Barcelona. L’home transitava pel carrer Escorial molt nerviós i en actitud vigilant. La patrulla policial es va adonar de la seva actitud i van aturar-lo i identificar-lo. En aquest moment l’home va sortir corrents amb la maleta però van detenir-lo a pocs metres. El detingut, Zakaria E.M., de 25 anys d’edat i veí de L’Hospitalet del Llobregat, està acusat d’un presumpte delicte contra la salut pública i ha estat posat a disposició dels Mossos d’Esquadra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *