El 13è concurs de balcons guarnits suma ja 30 propostes

Els balcons que encara vulguin participar en un concurs que vol créixer any rere any encara tenen temps, ja que la Fundació Festa Major no tanca les inscripcions fins el 12 d’agost. Decorar l’espai personal pot ser tant creatiu i gratificant com fer-ho al carrer. I ja n’hi ha una trentena de participants. Segons es pot intuir dels títols d’aquests guarnits, la imaginació té diverses cares. Dels inequívocs com Antunning, de Luis Antúnez, o AGM? (Alguna Gràcia més?) del carrer Sant Cristòfol, als llargs i descriptius, com el que proposen uns veïns d’Alzina: En una ciutat on hi ha una lluita constant entre el ciment i la natura, l’explosió de la natura s’obre camí. També hi ha de clàssics (Flors) i de literaris (El far del nord o El misteri del fanalet robat). El primer premi està dotat amb 600 euros, el segon, amb 400, el tercer, amb 200 i entrades per a Port Aventura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *