Rescatat d’un camió d’escombraries un jove que dormia en un contenidor

Els Bombers de Barcelona han rescatat aquest dijous, cap a les vuit del matí, un jove que havia caigut al remolc d’un camió de la brossa. Segons ha confirmat l’Ajuntament a l’ACN, el noi, de 22 anys, dormia a un contenidor de paper a l’altura del número 32 del carrer Escorial, al districte de Gràcia, i els operaris del camió de recollida no s’han adonat que hi era fins que ha caigut i s’ha posat a cridar. Immediatament els escombriaries han aturat el procés i han trucat Bombers i Guàrdia Urbana, que han rescatat el jove després de fer buidar la càrrega del camió. El noi no semblava presentar ferides de consideració, tot i que ha estat traslladat a l’Hospital Sant Pau perquè li fessin una revisió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *