La Travessera de Gràcia, peatonal dissabtes tarda i els dos diumenges comercials per Nadal

La Travessera de Gràcia es tancarà al trànsit els propers dissabtes a partir d’avui i diumenges de Nadal, en el tram comprès entre Gran Gran de Gràcia i Torrent de l’Olla, per tal d’afavorir l’activitat comercial d’aquesta zona i facilitar el pas dels vianants. Així, també es tancaran els dissabtes 24 i 31 de desembre  i 7 de gener de 2012, en horari de 17.00 a 21.00 h. i els diumenges 18 de desembre i 8 de gener de 2012 en horaris de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 h. Fins ara, el carrer tancava al trànsit els darrers dissabtes de cada mes per facilitar l’accés dels vianants a aquest nucli comercial. Ara, aprofitant la campanya de Nadal, es tancarà aquests cinc dissabtes i els dos diumenges que es permet obrir als comerços per aquestes dates. Dissabtes al matí no s’efectuarà el tancament, per tal de no interferir en l’activitat dels dos mercats que estan a banda i banda d’aquest tram (Llibertat i Abaceria). Aquesta iniciativa és una prova pilot que engegarà la regidoria de Gràcia, amb la idea d’acabar estenent-la a tots els dissabtes i diumenge d’obertura dels comerços. La voluntat és que la Travessera de Gràcia es transformi en una zona de vianants que faciliti la vida del comerç i el passeig veïnal. La regidora de Gràcia, i quarta tinent d’alcalde, Maite Fandos, ha destacat que “la decisió forma part del compromís del govern municipal de donar suport al comerç com a element bàsic que genera llocs de treball i com a font de riquesa económica”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *