La Caldera inaugura la sala 0 el 7 de maig amb dos cicles estables

A partir del 7 de maig, La Caldera arrenca una programació de dos cicles estables sota el títol Panoràmix per celebrar la inauguració de la sala 0. D’aquesta manera, La Caldera inicia una nova etapa transformant l’edifici no només en un espai de creació sinó també de producció, amb la ubicació d’empreses del sector cultural, entre elles, Gràcia Territori Sonor, organitzadors del LEM. A més, el dissabte 5 de maig La Caldera celebrarà una gran festa d’inauguració a la seva seu del carrer Torrent d’en Vidalet oberta a professionals i a tot el barri per celebrar el nou rumb que pren aquest centre de creació de dansa i arts escèniques inaugurat l’any 1995 per vuit artistes emergents com Sol Picó, Alexis Eupierre o Montserrat Colomé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *