El cicle de música als parcs, també a Gràcia

El dia 1 d’agost, dins del cicle de Música als Parcs, iniciat al juny i que dura fins l’agost, es farà un concert de música jazz al Parc de la Creueta del Coll (Mare de Déu del Coll, 77) a les 21 h (si no hi ha canvis d’última hora, cosa que s’especificaria a la web www.bcn.cat/habitaturba). El cicle musical compta amb la col·laboració de la Banda Municipal de Barcelona, el Concurs Internacional de Música Maria Canals, L’Auditori, el Conservatori i Liceu i Veri, l’aigua dels Pirineus. Virage Quartet és el grup que tocarà, tal com el seu nom indica, està format per 4 músics: Vitalik Bagriy al saxo tenor, Rafael Madagascar al piano, Arnau Obiols a la bateria i Manel Fortià al contrabaix. El concert es repetirà el 2 d’agost al parc de la Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *