El prestigiós director Costa-Gavras, als Verdi

El reconegut director francès d’origen grec Costa-Gavras serà aquest dijous a les nou del vespre als cinemes Verdi Park en la projecció exclusiva i gratuïta per als socis de la seva darrera pel·lícula, “El capital”. Costa-Gavras torna a fer patent el seu compromís polític i social, a través d’aquest thriller basat en la novel·la homònima escrita per Stéphane Osmont. La història va ser publicada en 2004 i ja posava en relleu les deficiències del sistema financer capitalista que han desembocat en l’actual crisi econòmica mundial.

L’autor de films com “Z” (Premi del Jurat en el Festival de Cannes), guanyador d’un Oscar per “Desaparecido” (pel·lícula que també li va valer la Palma d’Or de Cannes), “La caja de música” (“Ós d’Or” en el Festival de Berlín), “Amen” (César al millor guió) o “Estado de sitio” (Nominació al Globus d’Or) parlarà d’aquesta pel·lícula en un col·loqui moderat pel periodista Eduard de Vicente.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *