Gràcia inicia les obres de la Ronda Verda a prop del bosc del Park Güell

El pla d’intervenció integral del barri del Coll desplegarà una nova fase el primer trimestre de 2013 amb l’arranjament d’un tram de 100 metres, entre l’escola Montseny i l’IES Bosch i Gimpera i el Park Güell, dins del projecte Ronda Verda Portell. Amb les obres es pretén acabar amb alguns dels problemes de brutícia incivisme que pateixen aquestes escoles, i millorar un camí que, tot i no ser el camí escolar principal, pot servir d’accés alternatiu amb un vial més segur pels infants.

L’Ajuntament posarà en marxa durant el primer trimestre de l’any vinent una nova fase de la creació del corredor verd entre el passeig Turull i el carrer Uruguai a la vessant oriental del Park Güell, el projecte Ronda Verda, segons va informar al consell de barri dilluns. Es tracta d’un tram de 100 metres, just a tocar dels equipaments escolars Montseny i IES Bosch i Gimpera, que pateixen les conseqüències de l’incivisme.“Un dels problemes que tenim als camins de l’entorn de l’escola és la brutícia, sobre tot després del botellot que es fa molts caps de setmana”, explica Pilar Bestrué, directora del CEIP Montseny.Precisament aquest centre de primària va realitzar fa uns mesos una campanya contra l’incivisme que practiquen els amos dels gossos als camins d’accés de l’escola. Així, el projecte presentat pel Districte ha estat ben rebut pels col·legis pel que representa de millora no només pels alumnes del centre sinó pels usuaris del parc i veïns del barri. “Sí que hem comentat que es tingui en compte que la pintura del mobiliari sigui antigrafits”, afegeix la Pilar. El Districte ja ha licitat una tercera part de les obres corresponents a aquest sender, que tindrà espai d’esbarjo i d’estada, on es col·locarà una zona de sauló, bancs, il·luminació i papereres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *