Pau Riba torna al CAT per nadal

L’espectacle que proposa Pau Riba acompanyat dels De Mortimers és un espectacle trangressor, transgalàctic i transvocàlic, o sigui narrat en Que-te-lé, un dialecte del català afectat per una correguda de vocals un punt a la dreta. És també una sétore pulòtoque a mig camí entre el munúlig i el xua de pellessus, a més d’un divertit recital de nadales tradicionals que el fa candidat al títol de Pesturits del s. XXI en substitució dels tan arrelats però ja caducs pastorets de sempre.

Aquest espectacle diferent en què, entre la vida de Jesús, ocorreguda ara fa 2000 anys, i la de Jisàs, que succeirà d’aquí a 2000 més, s’ironitza sobre els avatars i els protagonistes de la més rabiosa actualitat política i social es podrà veure el dimecres dia 20, el dijous 28 i el 3 de gener a les nou del vespre al CAT i l’entrada costa deu euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *