L’antiga Vaqueria del carrer Torrijos serà vivenda de luxe

Un emblemàtic edifici gracienc reconvertit en vivenda de luxe. Això és el que passarà amb l’antiga Vaqueria del carrer Torrijos, tocant a la Travessera de Gràcia, quan acabin les obres que aquests dies estan portant a terme l’empresa d’interiorisme i disseny Greek. L’estudi no ha volgut donar detalls de l’obra, confirmada pels operaris a peu de carrer, però el cartell de la porta no deixa dubte de la remodelació de l’històric comerç, que va viure un dramàtic desnonament el 15 de novembre de 1984. Molts veïns encara recorden les dotze hores que va necessitar la policia per aconseguir fer fora les persones que es van tancar per defensar les darreres vaques de Gràcia, l’únic lloc que per aquella data encara tenia bestiar a la Vila, tot i que durant molts anys Gàcia va abastir de llet la ciutat de Barcelona.De fet, fins fa ben poc encara els propietaris de la mítica vaqueria venien productes làctics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *